Utan kök i fyra, fem veckor försmäktar vi på Vällingbyhöjden. Och testar den ena kulinariska läckerheten efter den andra.
Kanske borde vi plocka fram trangiaköket någon dag som omväxling?
Publicerad den 17 oktober 2012 av Fru J | 3 kommentarer
Kommentar by Jenny 17 oktober 2012
Yum, nudelsoppa…
Kommentar by Karin / Vita Lyckan 18 oktober 2012
På ett Triangakök kan man göra pulvermos och steka falukorv. Har jag hört. :o)
Kommentar by Josefina 18 oktober 2012
Hej! Köp en billig kokplatta så klarar ni er! Kan koka och steka :) Kram
Namn (required)
E-postadress (publiceras inte)(required)
Webbsida
Kommentar by Jenny
17 oktober 2012
Yum, nudelsoppa…
Kommentar by Karin / Vita Lyckan
18 oktober 2012
På ett Triangakök kan man göra pulvermos och steka falukorv. Har jag hört. :o)
Kommentar by Josefina
18 oktober 2012
Hej! Köp en billig kokplatta så klarar ni er! Kan koka och steka :) Kram